Hollywood Fantasy, Adventure Movie 2020 in Hindi | Sci fi new Hollywood movie

Game#JumanjiWelcomeToTheJungle
#jumanjiHollywoodFullMovie
Jumanji: Welcome to the Jungle is a 2017 American fantasy adventure comedy film directed by Jake Kasdan, co-written by Chris McKenna, Erik Sommers, Scott Rosenberg, and Jeff Pinkner, and starring Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, and Bobby Cannavale. It is the third installment of the Jumanji franchise, after Zathura: A Space Adventure (2005) and a direct sequel to Jumanji (1995), based on the 1981 children’s book of the same name by Chris Van Allsburg. The story focuses on a group of teenagers who come across Jumanji—now transformed into a video game—twenty-two years after the events of 1995. They find themselves trapped in the game as a set of avatars, seeking to complete a quest alongside another player who has been trapped since 1996.

Hollywood Hindi Dubbed Best Action & Adventure Movie 2020 | Latest Hollywood Hindi Action Movie 2020

Fairuse

©2019

#AcTionMovieClub #HollywoodMovieHindi2020

Nguồn: https://bus-rush.info/

Xem thêm bài viết khác: https://bus-rush.info/game/

31 thoughts on “Hollywood Fantasy, Adventure Movie 2020 in Hindi | Sci fi new Hollywood movie

 1. Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) 𝐅𝐮𝐥𝐥-𝐌𝐨𝐯𝐢𝐞 [𝐇𝐃]

  ᴡᴀᴛᴄʜ ᴏʀ ᴅᴏᴡɴʟᴏᴀᴅ ɴᴏᴡ ➼ https://movieshd.incinemax.net/movie/353486/jumanji-welcome-to-the-jungle.html

  Katër adoleshentë janë thithur në një lojë video magjike, dhe mënyra e vetme që ata të shpëtojnë është të punojnë së bashku për të përfunduar lojën. Në një aventurë krejt të re të Jumanji, katër fëmijë të shkollave të mesme zbulojnë një konzolë të vjetër me video lojëra dhe tërhiqen në ambientin e xhunglës së lojës, duke u bërë fjalë për fjalë duke u bërë avatarët e rritur që ata zgjodhën. Ajo që ata zbulojnë është se ju nuk luani vetëm Jumanji – ju duhet ta mbijetoni atë. Për të rrahur lojën dhe për t'u rikthyer në botën e vërtetë, ata duhet të shkojnë në aventurën më të rrezikshme të jetës së tyre, të zbulojnë se çfarë la Alan Parrish 20 vjet më parë, dhe të ndryshojë mënyrën si mendojnë për veten e tyre – ose ata do të mbesin në lojë përgjithmonë, për t’u luajtur nga të tjerët pa pushim. Shkruar nga Sony Pictures

 2. Jumanji: Welcome to the Jungle (2018) Full Movie HD

  Watch In HD : flix-stream-hd-playing.blogspot.com/tt2283362/.html
  ///////////////////////////////////

  'All Subtitles'

  I loro stati di salute

  rispettivi prevenirli

  per avvicinarsi troppo

  Mensile Cabal? Al giorno d'oggi, tuttavia, si e olturasizbi?

 3. Jumanji: Welcome to the Jungle is a 2017 f'u"l'l M'o'V'i"E in HD 1080p
  ✔️ ➽ »»» movies-hd-on-mujib.blogspot.com/tt2283362/.html

  |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
  All Subtitles

  Leurs états de santé
  respectifs les empechent
  de s'approcher trop
  pres l'un de l'autre.??ngupi

 4. Jumanji: Welcome to the Jungle is a 2017 f'u"l'l M'o'V'i"E in HD 1080p

  ✔️ ➽ »»» regarderstreamingvfhd4k.blogspot.com

  |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

  All Subtitles

  Leurs états de santé

  respectifs les empechent

  de s'approcher trop

  pres l'un de l'autre.??

 5. Jumanji [2020] HD f'u"l'l M'o'V'i"E

  ——————————————————————

  all subtitles play? >> http://t.co/AaycIfHQRK?123-easywatch
  /Jumanji/

  Leurs états de santé

  respectifs les empechent

  de s'approcher trop

  pres l'un de l'autre.??21qad

 6. Pori movie ki maa chod di chotiya gandi jis ka ye chenal ha gando keep bachy pichy ye muyouzik Dena zarori tha gando

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *